Már kislányként is szerettem nézegetni az anyukám által gondosan megszerkesztett fotóalbumainkat. Imádom az emlékeket, és azt, hogy ilyen formában meg lehet őket őrizni. Ezért, ami engem a legjobban megmozgat és inspirál, az maga az emberi élet, annak hétköznapi és nem mindennapi eseményeinek történései.
Mindig is ott volt bennem az alkotási vágy, de persze hamarabb lettem közgazdász és marketinges. Viszont éreztem, hogy ez nem én vagyok, hogy több van bennem.
Kaptam aztán egy fényképezőgépet, amivel elindultam az alkotói tevékenységem útján, és ma már nem csak a hobbim a fotózás, hanem a munkám és az egyik szerelmem is. 

Immáron 6 éve tevékenykedem fotósként. Szeretem az emberek őszinte érzelmeit képekbe zárni, hogy aztán azt a pillanatot örökre magukkal vihessék. 
Az esküvő fotózásba elsőre beleszerettem, bár eleinte ódzkodtam a témától, de az első felkérés után nem volt kérdés, hogy ez lesz az egyik kedvenc területem. Igazán különleges érzés, hogy egy pár életének nagy napján ott lehetek, és a fotóimmal visszaidézhetik az általuk szempillantásként tovatűnő nap feledhetetlen pillanatait. A kreatív fotózások során pedig imádok a párokkal együtt egyedit alkotni.

Másik kedvenc témám a kismamafotózás, ahol az a különleges érzés lengi körül a fotózást, amely ilyenkor a kismamák lelkét teljesen kitölti. Majd aztán pedig az ölükbe hull egy apró csoda és máris egy új életszakasz kezdődik, amikor család születik. Nagyon bensőséges dolog ebbe belelesni és mindezt dokumentálni.

A babák első életéve is nagyon szórakoztató fotótéma, mert szinte minden mozzanatuk cuki, de szó szerint bármit csinálnak, az cuki. Nem mellékesen pedig egy nagyon gyorsan elröppenő időszak, amit érdemes megörökíteni, mert olyan hamar elfelejtjük azt. Ezt már tapasztalatból mondom, két örökmozgó mosolygó kislány anyukájaként.

A családi portré fotózások is kihagyhatatlanok, akár évről évre megörökítve a gyerekek tovatűnő kacaját, mosolyát.  Egy ilyen fotózás ráadásul egy kedves ajándék lehet a családnak vagy a nagyszülőknek egyaránt.

Az egyéni, hétköznapi portéfotózásokat szintúgy kedvelem, mert egy jó kávé, tea mellett beszélgetve feloldódnak az emberek, és így egy természetes, őszinte fotót készíthetek róluk. Szeretem megismerni az embereket, a személyiségüket, a történetüket.

Nagyon kedvelem a riport fotózást is, de azt inkább csak saját szórakoztatásomra, ami igazából már kapcsolódik is a CSAK Design vásárokhoz is. Szeretem a vásárok hangulatát, és imádok gyönyörködni az egyedi alkotások formavilágában, részletgazdagságában, ötletességében. Azt pedig kifejezetten szeretem, amikor ezeket a termékeket modellekkel bemutatva fotózhatom.

Profilom közé tartozik tehát az esküvő és a jegyes fotózás mellett a kismamafotózás, az újszülött, a gyerkőc és család fotózás is.  Illetve egy új területen is  bontogatom a szárnyaim, ez pedig a glamour fotózás, ahol a nőiesség kihangsúlyozása a legfőbb célom, mindezt egyszerű kifinomultsággal.  

De persze egyéb területeken is alkotok, felkéréstől függően. Bátran keressetek meg hát elképzeléseitekkel!