Minőségi, kézműves sajtok gyártásával foglalkozom. Termékeim elsősorban tehéntejből készülnek, melyet ellenőrzött állományomból származó, jersey teheneim biztosítanak. Céljaim közt szerepel, hogy a magyar sajtok jó hírét és a fogyasztói társadalomban betöltött szerepüket magasabb szinte emelhessem. 

A termékpaletta színes: lilahagymás, zöldfűszeres, aszalt gyümölcsös, füstölt, érlelt, fonott, csavart… megannyi különleges íz és forma, minden, ami a vásárlók kedvence, nálam megtalálható. Legnépszerűbb termékem a bükkfán füstölt parenyica, amely a 2020. évben a Magyar Sajtmustrán számos jelentkező közül ezüst minősítést szerzett.

Megjelenésünkben – akárcsak a sajtok készítése során – igyekszünk a hagyományok ápolása mellett a mai modern trendeknek megfelelően arculatot választani. Teljes odaadással és tiszta szívből készítek sajtokat, számomra ez inkább egy igényes hobbi, mintsem munka.

Helyi termelőként szeretném, ha a Debrecen és környéke lakosai is megismerkedhetnének termékeinkkel és mindenféle adaléktól mentes, friss, ízletes sajtokat fogyaszthatnának.