Az ExiterDiary szerelem-projektnek indult egy évvel ezelőtt. Évek óta emésztgettem az ötletet, míg végül egyik napról a másikra belevágtam – konkrét tervek nélkül, lesz ami lesz alapon. A termékpalettámat akkoriban csak újrahasznosított papírtermékek tették ki, azóta viszont folyamatosan bővítem használati és dekortermékekkel, divatkiegészítőkkel. A termékeimet vagy magam állítom elő, vagy más hozzám hasonló kisvállalkozók bevonásával, ezzel is támogatva az ő munkájukat.

Az Exiternek köszönhetően lettem én “a fekete-fehér lány”. Eleinte csak az egyéni ízlésem miatt volt monokróm minden termékem, de akadt benne egy kis púderrózsaszín is, ám ezt korán elengedtem. Mára már sokszor hallom, ahogy mondják: “Tudod, tudod az a fekete-fehér lány…” Ez baromi jó érzés, hiszen megismerik a termékeimet, sőt sokszor a nevemet sem tudják, csak úgy köszönnek, hogy “Szia FeketeFehér Lány!”.

Az Exiternek most volt az első szülinapja, ezzel egyidőben a brand átment egy arculat- és névváltáson, így mostantól Exiter.Store néven vagyok jelen a piacon. Sokkal több és szerteágazóbb tervem van, mint ahogy azt az első hónapokban sejtettem, ehhez pedig egy másik szintre kellett lépnem.

Az Exiterrel egy célom van: megmosolyogtatni mindenkit, aki találkozik a márkámmal. A CSAK Design vásárokban is ezt imádom: ahogy a vásárlók jókat nevetnek a termékeim láttán, hozzák magukkal a barátaikat és mondják: “Nézd, nézd, ez tisztára Te vagy! Ugye milyen király?”.

Válogassatok kedvetekre!

Dóri, Exiter.Store