Judit CsHorváth„Vigyél haza egy darab természetet!”

Debrecen-Józsán élő művésztanár vagyok. Jelenleg egy Alapfokú Művészeti Iskolában dolgozom. Tagja vagyok a debreceni SAT Képzőművészeti társaságnak, olajképeimmel rendszeresen kiállítok.

Alkotásaimban gyakran foglalkozom növényi szerveződések bemutatásával. Folyamatosan keresem az új lehetőségeket, de ami állandó, az a természetben rejlő szakralitás kutatása, bemutatása.

Angliai útjaim során újra felfedeztem a botanikai akvarellek szépségét, időszerűségét. Ott az akvarellfestészet több száz éves múltra tekint vissza. Eleinte azonosítás, elemzés céljából festették, később méltó dísze lett az otthonoknak, manapság pedig a természettudatosságot is jelképezheti.

Úgy éreztem, időszerűek lettek újra a növényekről, rovarokról, madarakról, kagylókról alkotott képi elemzések.

Az olajfestés mellett így akvarellel is elkezdtem festeni. Botanikai akvarellképek, művészi nyomatok, üdvözlőlapok lettek a”termékeim”, melyeket a Csak Design vásárokon kínálok.

Ma, amikor megbomlani látszik az egyensúly természet és ember között, visszacsempészhetünk belőle egy darabot képek formájában a lakásunkba. Az üdvözlőlapokon pedig újra személyes, kézzel írt üzeneteket írhatunk szeretteinknek.

A képeim nem pusztán botanikai jelleget öltenek, hanem valamiféle érzékenységet is sugároznak, ami- szerintem – személyhez/személyre szólóvá is teszi.

Vedd fel velem a kapcsolatot, rendelj üzenetben botanikai akvarellképet, nyomatot, üdvözlőlapot.

Judit Cs.Horváth