Csak Design csoportkép

A CSAK Design 2018. április 22-én tartotta első vásárát Debrecenben. Fontos mérföldkő volt ez a dátum a debreceni dizájn-kedvelő közönség és a helyi dizájnerek, kiállítók életében.

Az összefogás és a rendezvénysorozat azzal a céllal jött létre a CSAK Design Kőr Egyesület égisze alatt, hogy felkarolja a városban és vonzáskörzetében működő tervezők munkásságát, akik így lehetőséget kaptak a bemutatkozásra, kapcsolatépítésre.

Az eseményeinket az első perctől kezdve úgy szervezzük, hogy az egyedi, minőségi, és igényes, precíz munkával előállított darabokon kívül a kulturális szcéna és képzőművészet feltörekvő helyi képviselőnek is teret adjunk, így koncertek, kiállítások, slam poetry előadások, és divatbemutatók is színesítették már a programjainkat.

A vásárok hangulatát a gasztro vonal bevezétése emelte, ezért a CSAK Design csapatban helyet kaptak a dizájnerek mellett termelők is.

A 2020-as év változásai és a természetszerűen bekövetkező fejlődés és bővülés mind hozzájárultak ahhoz, hogy a CSAK Design vásárokról ismert alkotók az online térben is egy csapatot alkossanak, weboldalaikhoz, webáruházaikhoz egyetlen kattintással el lehessen jutni.

Üdvözlünk a CSAK Design online platformján, kellemes nézelődést és miharabbi személyes találkozást kívánunk!