Botos-Bessenyei Tímea vagyok, 38 éves, három gyermek édesanyja.

Harmonikus és támogató család vesz körül, amit vállalkozásom tesz teljessé. Horgolt gyerekszoba dekorációkat készítek immár öt esztendeje.

A környezettudatos és kötődő nevelés iránt elhivatott szülők és leendő szülők számára kínálok olyan 100% pamut, természetes anyagból készült horgolt gyerekszoba dekorációkat, amelyekkel amellett, hogy harmónikus és letisztult stílusú gyerekszobát alakítanak ki, még egy olyan inspiráló, ösztönző közeget hoznak létre, ahol gyermekeik biztonsággal fedezhetik fel a környezetüket és játszva tanulhatják meg játékaik rendszerezését, mert önálló gyermek=boldog szülő!

 A szőnyegek és tárolók horgolásához 100%-ban újrahasznosított OKO-TEX minősítésű pamut zsinórfonalakat használok. Tökéletes anyagválasztás biztosítja dekorációimnál az exkluzív minőséget. Ezek a termékek mind tisztíthatók mosógépben.

Nagy örömömre szolgál, ha egyedi megkeresést kapok tőletek. Ilyenkor a kreativitásom szárnyal, de természetesen a legkedveltebb termékeket is nagy örömmel készítem sokadjára.